Naam Project.

 

PVV Advies geeft Advies bij meerdere projecten. Onder ander projecten  voor een intensief ruimtegebruik bij bedrijfsterreinen.  Alles over onze projecten leest u binnenkort op de website.

 

Naam Project.
 

 

PVV Advies geeft bouwkundig advies aan particulieren, bedrijven en Verenigingen van eigenaren. Ons dienstenpakket omvat bouwkundig advies, bouwkundige keuringen, opleveringskeuringen, beheer en onderhoud, bouwmanagement bij verbouwingen en renovatie.

 

 

 

PVV Advies is een adviesbureau op het brede terrein van ruimtelijke ontwikkeling. PVV Advies is betrokken bij de planontwikkeling en begeleiding van concrete projecten. Binnen PVV Advies werken uiteenlopende disciplines samen:

Advies en informatie
Projectmanagement
Bouwmanagement
Facilitair management

Onafhankelijkheid is voor PVV Advies een groot goed. PVV Advies heeft geen afspraken met architecten, constructeurs, adviseurs, installateurs of andere bouwpartijen. Samen met u als opdrachtgever selecteren wij die partijen, die voor uw bouwproject het meest geschikt zijn. Zo weet u zeker, dat wij altijd uw belangen voor ogen hebben.

 


Website PVV Advies in ontwikkeling.
De website van PVV Advies is op dit moment volop in ontwikkeling. Natuurlijk gaan onze activiteiten wel gewoon door. Binnenkort leest u alles over over PVV Advies op deze website. Ik wil u dan ook van harte uitnodigen om de website binnenkort nog eens te bezoeken.